Støt Dansk Handicap Forum – og bliv medlem af klubben

Dansk Handicap Forums brugere og læsere er en spændende målgruppe for mange virksomheder og organisationer. Vi vil gerne indgå i kommercielle samarbejder, og det hele starter med et medlemskab af vores støtteklub.

Dansk Handicap Forums støtteklub er grundlaget for alt kommercielt samarbejde mellem Dansk Handicap Forum og andre virksomheder og organisationer. Støtteklubbens medlemmer orienteres løbende om kommende tiltag og projekter, hvad enten det er redaktionelt eller andre initiativer. Det vil også altid være blandt medlemmerne af støtteklubben, Dansk Handicapforum udvælger samarbejdspartnere til særlige projekter.

Kontingentet for medlemskab af støtteklubben er mindst 2.000 årligt, men medlemmerne fastsætter i øvrigt selv kontingentet fra år til år.

Sådan kommer du med i Dansk Handicap Forums støtteklub

Det er let at blive medlem af Dansk Handicap Forums støtteklub. Når første års kontingent (vælg selv et beløb mellem 2.000 – 24.999 kr.) er indbetalt til Dansk Handicapforums støtteklubs konto på reg. nr.: 7110 kontonr.: 2458594 med angivelse af virksomhedens eller organisationens CVR-nummer, så er virksomheden med i klubben.

Nye medlemmer af Dansk Handicap Forums støtteklub skal sende virksomhedens eller organisationens logo i høj opløsning sammen med en valgfri kort tekst (maks. 140 tegn) til: info@danskhandicapforum.dk.

Så snart indbetalingen er modtaget og registreret, kommer logo og tekst på hjemmesiden, og virksomheden vil optræde på listen over støttemedlemmer.

Vi glæder os til et spændende samarbejde med din virksomhed eller organisation, og ser frem til at byde jer velkommen som medlem.

Seneste Nyheder

Vandtårnsvej 62A, 2860 Søborg
© 2019 Copyright. Dansk Handicap Forum. All Rights Reserved.

Tilmeld dig Dansk Handicap Forum

Opret dig på Dansk Handicap Forum og bliv en del af det store fællesskab