Annonce

Om Dansk Handicap Forum

Dansk Handicap Forum er et online nyhedsmedie, der skriver om relevante emner for personer med handicap, pårørende, dem der arbejder med handicapområdet og alle, der er interesserede i hvad der sker på området.

Vi taler sagen for mennesker med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser, og vi bestræber os på at være deres talerør i debatten. Vi informerer om de nyeste hjælpemidler og velfærdteknologier samt seneste nyt inden for temaerne handicap og ældre. Derudover forsøger vi at holde kalenderen opdateret, så du har et samlet sted for arrangementer med relation til handicapområdet rundt om i landet.

Vi er det eneste online nyhedsmedie, der udelukkende skriver om emner, som er relevante for personer med handicap, fordi vi mener, at det er noget, der har manglet i Danmark.

Dansk Handicap Forum startede juli 2019 og har siden opbygget en facebookside med mange trofaste følgere samt en lukket facebookgruppe hvis indhold styres af medlemmerne selv.
Hos Dansk Handicap Forum arbejder vi på at udbygge hjemmesiden til en portal, så der i fremtiden vil være mere indhold skabt af brugerne selv og fx en markedsplads for videresalg af hjælpemidler.

Seneste Nyheder

Store vaccinedag

Idag er en vigtig dag i kampen mod corona. Der skal testvaccineres rigtig mange danskere, så personale og forholdene omkring vaccinen skal stå sin prøve, så man i fremtiden kan imødekomme den øgede mængde vaccine

Læs mere »
Annonce

Vandtårnsvej 62A, 2860 Søborg
© 2019 Copyright. Dansk Handicap Forum. All Rights Reserved.

Tilmeld dig Dansk Handicap Forum

Opret dig på Dansk Handicap Forum og bliv en del af det store fællesskab

Annonce
Annonce