Annonce

Bliv vaccineret hjemme

Hjemmevaccination af ældre og meget sårbare går i gang fredag 5. marts, men kun hvis du bor i Hovedstadsregionen.

Endelig er der godt nyt til en større gruppe afventende borgere. Den længe ventede corona-vaccine er nu klar til at blive taget i brug ambulant og kommer derfor ud til de danskere, der ikke selv kan komme til de offentlige vaccinationscentre.

Som det første sted i landet bliver ældre og meget sårbare i Hovedstadsregionen tilbudt af få stikket derhjemme. Det drejer sig om borgere over 65 år, der får praktisk hjælp og pleje samt borgere over 85 år.

For begge grupper gælder, at de kun meget vanskeligt kan blive transporteret til et vaccinationssted, fordi de for eksempel er sengeliggende. Det er vigtigt for den samlede vaccinationsindsats, at også de sengeliggende borgere bliver vaccineret, så vi med tiden kan slå Covid-19 ned.

De borgere, der kan blive vaccineret i hjemmet, er blevet visiteret og kontaktet af kommunerne. Det er således ikke muligt at bestille tid til denne vaccinationsindsats via telefon eller digitalt, oplyser Region Hovedstaden.

Kilde: Fagligsenior

Store vaccinedag

Idag er en vigtig dag i kampen mod corona. Der skal testvaccineres rigtig mange danskere, så personale og forholdene omkring vaccinen skal stå sin prøve,

Læs mere »

Skriv et svar

Seneste Nyheder

Store vaccinedag

Idag er en vigtig dag i kampen mod corona. Der skal testvaccineres rigtig mange danskere, så personale og forholdene omkring vaccinen skal stå sin prøve, så man i fremtiden kan imødekomme den øgede mængde vaccine

Læs mere »
Annonce

Vandtårnsvej 62A, 2860 Søborg
© 2019 Copyright. Dansk Handicap Forum. All Rights Reserved.

Tilmeld dig Dansk Handicap Forum

Opret dig på Dansk Handicap Forum og bliv en del af det store fællesskab

Annonce
Annonce