Annonce

Hjertegalla 2021

Kender du en, der har reddet et menneskeliv? Måske endda dit eget liv?

“Havde det ikke været for dig …,” siger de fleste overlevende fra et hjertestop, hvor en redder har været medvirkende til, at personen overlevede og kom sig.

Det er en stærk og livsbekræftende oplevelse at være med til at forlænge et andet menneskes liv og til Hjertegalla har du mulighed for at dele oplevelsen og livet med andre. 

Hvert år kårer Hjerteforeningen Årets Hjerteredder. Prisen går til en eller flere personer, der har handlet hurtigt og korrekt og ydet genoplivning,i forbindelse med en anden persons hjertestop.

At redde et andet menneskes liv er dramatisk, og du kan få hjælp af Hjerteforeningens rådgivere, hvis du eller andre har brug for at tale oplevelsen igennem. I år har Hjerteforeningen har modtaget 47 indstillinger til ‘Årets Hjerteredder’ og et dommerpanel valgte at nominere tre redninger blandt de indstillede.

Tre hjerteredder-cases er nomineret, og vinderen kåres i ‘Hjertegalla‘ 13. marts 2021:

 

  • Natascha Zarp-Andersen reddede sin fireårige søn Huxi, da han fik hjertestop efter en tur på trampolinen hjemme i familiens have.
     
  • 11-årige Whillam kaldte på hjælp fra tre forbipasserende, Alma Palic, Louise Hagen Rasmussen og Patrick Schmidt Hansen, da hans far, Cebastian Mogensen, faldt om efter en løbetur. Samarbejdet mellem de fire reddede Cebastians liv.
     
  • Anne Sofie Balleby var ikke i tvivl om, hvad hun skulle gøre, da hendes kæreste, Jeppe Mikkelsen på 25 år, faldt om med hjertestop i en hotelseng. Sammen med sin mor, Marianne Balleby, gik hun straks i gang med at give Jeppe hjertemassage.
     

Du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde prisen, ved at stemme på din favorit her inden 10. marts klokken 12.00.

Vinderen afsløres ved ’Hjertegalla’ lørdag 13. marts klokken 20.55 på TV 2 Charlie og TV 2 PLAY.

Kilde: TV2 & Hjerteforeningen

Store vaccinedag

Idag er en vigtig dag i kampen mod corona. Der skal testvaccineres rigtig mange danskere, så personale og forholdene omkring vaccinen skal stå sin prøve,

Læs mere »

Skriv et svar

Seneste Nyheder

Store vaccinedag

Idag er en vigtig dag i kampen mod corona. Der skal testvaccineres rigtig mange danskere, så personale og forholdene omkring vaccinen skal stå sin prøve, så man i fremtiden kan imødekomme den øgede mængde vaccine

Læs mere »
Annonce

Vandtårnsvej 62A, 2860 Søborg
© 2019 Copyright. Dansk Handicap Forum. All Rights Reserved.

Tilmeld dig Dansk Handicap Forum

Opret dig på Dansk Handicap Forum og bliv en del af det store fællesskab

Annonce
Annonce