Annonce

Antallet af corona-smittede bekymrer Lungeforeningen

Tekst: Lunge.dk, Politiken

Foto: Kelly Sikkema // Unsplash

Lungeforeningens formand Torben Mogensen holder øje med de seneste opgørelser af Covid-19 smittede. Antallet af indlagte Covid-patienter er faldet siden fredag, men samlet set er der blevet testet 89 personer positive i samme periode.

Torben Mogensen er udover formand for Lungeforeningen også speciallæge i anæstesi. Han skriver om sine bekymringer på Politiken og foreningens hjemmeside, fordi han synes smittetallene i Danmark er for høje. I andre lande er udbrud startet med færre smittede end det vi ser i Danmark lige nu.

Det er dog endnu ikke muligt at forudsige, om der kan komme et nyt udbrud på baggrund af nyeste smittetal. Det afhænger nemlig af hvor tæt på hinanden de smittede befinder sig. I Danmark har man ikke opnået flokimmunitet og derfor kan corona sprede sig hurtigt.

Ifølge Torben Mogensen bør Danmark forberede sig på en anden smittebølge til efteråret. En anden smittebølge, kan forårsages af, at rejsende nu vender tilbage til Danmark efter sommeren, eller ved aktiviteter der samler mange mennesker som Skagensugen, fodboldkampe og koncerter.

Siden i går er der 48 bekræftede tilfælde.

Selvom hverdagen ligner mere og mere sig selv, er det vigtigt stadig at huske på de forholdsregler, som blev etableret i forbindelse med nedlukningen.

Læs også Sundhedsstyrelsens anbefalinger til personer i øget risiko.

Skriv et svar

Seneste Nyheder

Annonce

Vandtårnsvej 62A, 2860 Søborg
© 2019 Copyright. Dansk Handicap Forum. All Rights Reserved.

Tilmeld dig Dansk Handicap Forum

Opret dig på Dansk Handicap Forum og bliv en del af det store fællesskab

Annonce
Annonce